Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag inte nämnt det förut i tillräcklig tydlig form så kan jag berätta att mina älskade barn betyder mer än allt för mig även om jag jämväl innerligt behöver också den dig som är ämnad för mig ...


Hade planerat flera timmars sömn ...

... efter lunchtid
denna vårlika tisdag
men fick ett mer 
lockande samtal
från min älskade dotter ...

Sen ringde hon
två timmar senare igen
och frågade om 
hon fick komma idag ...

Var på väg att somna
men hennes pappa-behov
gjorde mig så innerligt glad
att adrenalin-nivån 
raderade helt 
sömnbehovet för mig idag ...

För som alla
som känner mig
absolut helt säkert vet
är mina älskade barn
min allra högsta prioritet
och att då få ett par timmar
att avnjuta med min älskling
ger en sådan energi-kick
att sömnen inte betyder någonting ...

För stunden 
skuttar min själ
runt i glädjefnatt
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Min älskade dotter
du är det vackraste
och finaste jag vet!

Tack för att du finns
och förgyller mitt liv
och hela min existentiella verklighet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-08 18:25



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååååå så mycket Kärlek
Underbart att läsa och här öppnas flödet, mer i rikedom som är den Sanna attraktionen för mer kärlek och ännu mer kärlek i en evigt uppåtgående spiral...
Utmärkt!

Heja Dig! Leve Kärleken.
LoveBlessings
DominiQue
2016-03-10

  Maud Louise
Kärleken till sina barn står över allt, finns inget innerligare - som du också förmedlar i din fina text!
2016-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Blir så glad i mammahjärtat när det finns pappabehov...så underbart...
2016-03-08

    Birgersdotter VIP
Varmt och väldigt kärleksfullt!
2016-03-08

  Valkyria-Fatale
Barnen är vårt prio ett. // V-F
2016-03-08

    ej medlem längre
Glädjestrålar som går rakt in i hjärtat!
2016-03-08

  Solstrale VIP
Lys, lys, lysande och lite självlysande också...
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP