Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fanns ens Jesus?


Religiös kyla

Så många gånger
hen bönat
och bett
om vägledning
genom livet


utan något

gensvar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så många gånger jag bett - och fått svar!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP