Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill älska din nakna kropp

Med ljummen vind från fönstret
Morgonsolens strålar speglar din nakna kropp
Under ditt tunna genomskinliga täcke.
Din erotiska gloria väcker min lust
Frukostbrickans tid får komma
En smekande hand förs mot dina mjuka ben
Kroppens svala hud med lukt av sommar
Kysser mig över dina ben
Vill väcka dig med min hungriga tunga
Blickar möts med leenden
Mina händer i dina
Smaken av dig får mig hungrig
Ditt sköte blir morgonens frukt
Vill att din morgon blir den bästa




Fri vers av Henning Hson
Läst 445 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-08 19:46



Bookmark and Share


  nicol neli
fin...
2016-03-13

    ej medlem längre
Sensuellt och en riktigt, riktigt nära stund som förmedlas så kärleksfullt och passionerat med frukostbrickan. Verkligt fin poesi!
2016-03-09

  StinaJ VIP
Vilken underbar känsla att vakna i. Hon är lycklig hon din kvinna.
2016-03-09

  Zandor
Din erotiska gloria...jo jag tackar! Du bollar med orden som var dom av glas. Magnifikt!
Din vän och frände Zandor
2016-03-09

  soligajag_1 VIP
Underbar åtrå och passion som brinner i dina ådror som tar denna kvinna till ¨
dem högsta höjderna, härligt!!
2016-03-09

  Sofiisenasa
Damn! Tänk att få vara den kvinnan..
2016-03-08

  Karina"Kia"
Åtrå,kärlekslustens törst i passion en kättja.
Njutvackert skrivet!
2016-03-08

  Maggan
Frukosten är serverad...
2016-03-08

  Valkyria-Fatale
Wow, vilken underbar morgon! Simply the best :D // V-F
2016-03-08

    ej medlem längre
Hungrigt. Sensuellt. Vackert.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson