Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom

Just idag är allt lagom
Just så
Bara lagom

Så ljumt behagligt
Andas trygghet
Mjuka samtal
Låga toner

Pyttipanna till middag
Soffhäng med gnabb

Allt är lagom
Just så
Bara lagom




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 22:04



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
och ibland duger det gott och väl :)
Hade en lagom bra dag jag med
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP