Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...längtan är en sträng men bra lärare...


Jag Har Lärt Mig...


Jag har lärt mig att
Släppa
Låta vara
Låta ligga

Jag har lärt mig att
Gå vidare
Låta bero
Glömma bort

Jag har lärt mig att
Leva nu
Inte sen
Älska här

Jag har verkligen
Lärt mig

Mycket…



TT


© 2016




Fri vers av TT
Läst 300 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-09 08:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det skulle alla behöva lära sig! Riktigt bra ordat! Kram!
2016-04-13

  Ninananonia VIP
Klokt och bra :)
2016-03-26

  Angela Bohlin VIP
Livets kunskap har många infallsvinklar...likt en diamant!
2016-03-10

  Maria Sundelin VIP
En bra kunskap att bära med sig
Kramar
2016-03-09

    ADI Nehlin
fin...
2016-03-09

  Maiah VIP
Hoppfullt och viktiga livsingredienser
2016-03-09

  Elisabeth H
Den bästa läxan att lära.
2016-03-09

    ej medlem längre
Kärleken är ibland en sträng lärare....
2016-03-09

  Rise Little One
Ja man lär sig alltid något så länge man lever!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT