Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gul haiku

Det vintervita
är ju ej längre modernt.
Alla vill ha gult




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-09 17:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar - känns som om jag toge dig i handen - goder är våren!
2016-03-12

    ej medlem längre
En öm text till vårens lov.

Tack
2016-03-12

  Jaseph
Fast vårvintertid
är en underbar årstid
snö möter sol
2016-03-10

  walborg
Härlig läsning - vi längtar efter gult nu!!!
2016-03-09

  Bibbi VIP
Därför att vi längtar så efter solen kanske?!
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika J