Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka svämmar över mig för att DU finns, du poet som skriver


Ny ... jag är så nyfödd

jag är så nyfödd

som kor på grönbete

en fjärilpuppa som kläckts

jag betraktar mina vingar

de skimrar så vackert

all poesi jag får läsa

ni alla mina läsare

på kort tid blev ni många

ni blir som blommor

jag flyger till

och ni ger mig nektar

litet rus sprider sig

om natten

vaknat på morgonen

är lite nykär

jag vet vem jag är

jag är så jävla trogen

läsare läsare poeter ni är 

så hjärtans glad jag är

 

det finns en risk

jag inte e riktigt frisk

men jo det måste jag vara

lyssna bara

min tonårsdotter och pojkvän

fikade med mig i dag

det gjorde mig så glad

hon har annars en rätt 

arg sur ton och tycker jag är pinsam

det måste vara poeter.se som gör det här

forum forum på nätet här

jag har i dig gått å blitt kär...




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-09 19:25



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
härligt!
2016-03-09

    Marie Ann
Härlig text, fick mig att le...
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP