Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dyster är den men jag försöker förklara att allt kommer bli bra så småningom. Sån här smuts sitter aldrig kvar


Mitt liv är i vägen

Mitt liv är i vägen

ty jag är blott en skugga av mig själv

lusten att leva sviker

när själen mattas ut

av gråa färger och dålig aptit

Mitt liv är i vägen

ty jag är vilsen på en självklar väg

jag är en levande död

för utan hjärta finns ingen själ

Mitt liv är i vägen

men jag är för rädd för att göra slut

för utan kraft och en stor portion rädsla

kan jag vinna livet åter




Fri vers av Fredrik78
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:04



Bookmark and Share


  svartsynt
"Mitt liv är i vägen
ty jag är vilsen på en självklar väg"

Dessa rader talar för sig själva & det gör de förbannat bra.
Tack.
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78