Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gånger du ser mig


De tusen gånger du ser mig

är tusen mindre jag rör dig

Jag skapar och nynnar gynnsamt på den melodi som är vår
då tanken är allt jag har skildrar den hur jag mår

De flertalet gånger du rör mig

är ett dystert omfång siffror jämfört med de jag ser dig

Du jagar glatt uppmärksamheten men missar totalt poängen
det är känsla och kärlek och inte alls fysiken i sängen

De få tankar du ger mig

är de tankar jag redan gett dig

Du blir arg och förvirrad då känslan är nog inte hel
utan där för att återfödas enbart som nyfikenhet

De gånger du sagt att du blir sårad

är något jag lever med

Du oroar dig och jag vet din situation
vill du leva i min?




Fri vers av Fredrik78
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78