Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fäller en tår


Jag fäller en tår

för ensamheten

inte längre kan portarna vara slutna

jag erkänner mig besegrad, på knä, armar högt och händerna knutna

Jag fäller en tår

för nakenheten

aldrig tidigare har jag vuxit och samtidigt blivit sliten

nedåt av armar, tankar och av kärlekens skugga biten

Jag fäller en tår

för frustrationen

då den simmar med torniga lemmar

och genomsyrar mitt allt och döljer min stämma

Jag fäller en tår































Fri vers av Fredrik78
Läst 654 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-06 18:39



Bookmark and Share


    söötsnö
bra flyt,
den känns!
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78