Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dag vi hade



Den dag som räknas
är din

Den dag som saknas
är min

Den dag vi hade
är borta




Fri vers av Fredrik78
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik78
Fredrik78