Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamod är inte alltid min starkaste sida , men oavsett affirmations-processens framsteg eller ännu ej bekräftade sådana ... så lever känslorna och tankarna sitt eget liv och kan inte låta bli att tänka lite längre fram ...


Det allra vackraste ...

... och mest njutbara
kan vi bara få uppleva
när vi verkligen älskar
gränslöst med varandra
bortom alla konventioner
och normer 
precis så som vi båda vill ...

Det allra vackraste
i den kvardröjande känslan
är när vi båda känner
en sådan där innerligt
längtande mersmak
som får oss att vilja
bara lite, lite till ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-10 00:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då är det kärlek, när man inte kan få nog...så fint...
2016-03-13

  Hanna Mari Wallin
Innerligt vackert skrivet
2016-03-10

  Maud Louise
Väldigt vackert skrivet!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP