Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något ändrad sen 2014


vidjor av alabaster

 

Tystnaden strör

vidjor av alabaster

 

släpp törnen ned

 

smek vinden av salt

i ödesmättat landskap

 

dölj  blodiga svärd

med maskernas hunger

 

Över dynor i virvlar

blåser entonig pipa

 

sand genom sand

i övergivet land

 

vältrar sig stigman

och skammen faller

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-10 00:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns och berör...
2016-03-13

    ej medlem längre
Stark berörande text!
2016-03-12

  Fred Linz
Crusades !
Väldigt målande text som speglas i vårt yttre och inre krig, på gott och ont.
Vackert !
2016-03-10

  Åse Tropp VIP
Vackert och starkt.
2016-03-10

    Dan Myrbeck
Stark och bra text.
2016-03-10

  ULJO
Vackert skrivet, ljuvligt att läsa
2016-03-10

    ej medlem längre
Orden äger styrkan i tystnaden. Så vackert skaldat.
2016-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfull och poetisk text, som kan tolkas på många sätt. Jag tänker på krig, både i land och inom människor.
2016-03-10

  Fem hjärtan VIP
Oj, så vacker!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell