Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det synes som om detta flöde kunde ha sammanfattats väsentligt mer så finns det en hel del viktiga nyanser i de snarlikt upprepade ordkombinationerna ...


God Morgon älskade omvärld ...

... Är på väg till
kuddarna och nallarna
i min tomma, ödsligt kylslagna säng
för att söka sova bort ännu en dag
vars förutsättningar
för konkret skamligt 
oanständiga förslag 
från dig som är ämnad för mig
ej synes vara de allra bästa ...

... just idag ...

Tänker lite som så
att drömmarnas rike
bjuder mig hopp och framtidstro
som den dag som kommer imorgon
eller kanske nästa ...

... uppfylls 
då mina drömmar 
kanske förverkligas 
då du överaskar mig
med att jag får vakna
nära tätt intill dig ...

Dig jag vet inom
vill mig
lika mycket som jag 
vill dig  ...

Men intill dess
du finns hos mig
när jag vaknar
väljer jag att sova
bort dygnets 
allra mest aktiva
omvärlds-tid ...

Ty det gör lite ont
att ständigt bli påmind om
''alla andra'' 
som är på väg till
sina dagliga aktiviteter
i för mig främmande realiteter
i full visshet om
att när de till kvällningen
åter är på väg hem  ...

... är det till någon
de älskar, bryr sig om
och tycker om 
som finns där
och välkomnar dem igen ...

En underbart vacker
och rik känsla
jag så väl känner igen
även om det nu är ett minne
från ett liv
som känns som om
det vore för väldigt länge sen ...

Men om jag somnar en stund
och sover bort ännu en dag
så är det åtminstone
en dag mindre 
till den ovissa framtida tidpunkt
då jag får vakna nära tätt intill
den dig som är ämnad för mig ...

Jag saknar och längtar dig ...

... inklusive alla dina

oanständiga skamligt underbara förslag ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-10 07:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Får mig att vilja, ge dig en kudde i väntetröst... Visst är ämnen som längtan, väntan outtömliga till poetens lycka och förtret... Formulerande vibrerande direkt och äkta och känsligt! Tack!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP