Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Se inre rummet minnen som blandas i leken med nuets stillbilder


Ett gammalt hus

ett hus i ljus fullt i bus och vägglus

över golvtiljorna  hoppar en mus

den har ett litet smycke i munnen

ifrån en länge saknad och försvunnen

 

kedjan rasslar i mellanrummen

där hon ilar omkring

det är jag som minns

det är ett då i nuet

 

ett gammalt hus som berättar sin historia

golvplankan smäller till - musen kläms ihjäl

den förvandlas till en musängel med gloria

 

en underkjol av spindelväv 

ett kjolliv av en fjärilpuppa 

kjoltyg av vissna löv...

vingar av rimfrost

 

minnesneuronerna kopplar samman

fantasin kreativiteten - sinnebilden blomstrar

nöden är uppfinningarnas moder




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-10 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP