Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå förbi affirmationsprocessen och låta längtan få manifesterar sig fritt är för själen och alla sinnen en välbehövlig övning för att inte glömma bort hur underbart det kan vara och är när allt det där verkligen är ...


Drömmer om dig ...

... vackra drömmar
där min kärlek till dig
genom 
hela min kropp
mina läppar och fingertoppar
varje liten millimeter
av din hud genomströmmar ...

Varje liten del
av hela dig
besvarar kärleken
som flödar från mig ...

När din blick
möter min
känner jag hur
min själ 
sig förenar med din ...

... och får dig
att känna i varje
litet skrymsle och vrå
inom hela dig
att din njutning
så ock är min ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-10 10:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Önskar att din dröm blir sann...
2016-03-13

  WyS VIP
Vackra nära beskrivningar av värme!
2016-03-10

  Hanna Mari Wallin
en dikt fylld av passion och med en kännbar ömhet av ömsesidig kärlek
2016-03-10

    ej medlem längre
Vacker, het och passionerad text! Njutbart!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP