Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen handlar det här om vad som borde vara rena självklarheter i alla våras liv - men utifrån egen erfarenhet vet jag hur förädiskt lätt det är att ledmotivet redigeras omedvetet så att man likväl hamnar där ...


Minns den tid ...

... när 
jag fann njutningen
av att få dig be
om att jag skulle ge
dig mer
av den njutning
som fick dig att le
med hela din kropp och själ ...

Det var allt för mig
och beroendeframkallande
på alla sätt och vis för dig ...

Men den njutning
jag dig kunde ge
och i överflöd gav
förblindade mig
till den grad ...

... att jag ej 
förmådde se
att du ej något mer
än tillfredställelsen i sig
som du fick av mig
någonsin gav
eller ens ville ge ...

Men efter att ha mött
och älskat med 
tillräckligt många som dig
har genom åren 
av läkningsprocess
lärt mig känna igen
när jag möter någon som dig ...

Idag vet jag
vad jag behöver och vill ha
och tackar för inbjudan
men avvisar alla lockande
tillsynes underbart oanständiga förslag ...

... om jag ej
känner att den jag möter
njuter lika mycket av
att ge mig njutning
som jag njuter av att ge ...

Men njutningen i sig
kan göra det nog så svårt
att dig som vill ha
och dig som vill ge
alldeles enkelt
kunna skilja på ...

Vet dock idag
med mig
att lita till min intuition
och vad jag vill
att din närvaro
ska väcka för känslor
inom mig ...

Förutan den känsla
jag vill känna
att du med din blotta existens
väcker inom mig
finns det inte en chans
att jag ens kommer att
bjuda in dig till att få älska med mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-10 11:47



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fin dikt om hur
verklig kärlek ska
vara.
2016-03-10

  DominiQueen
Vackert. Värdighet. Integritet.
Få män visar det. Eloge.
Namaste.

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP