Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer än du tror.

Du
betyder mer än du tror
du har funnits där mer för mig
än någon annan har gjort
du är min bror
instängda känslor
och inträngda tankar
ingen kan ta din plats
det du skapat
bär jag med mig
intill det sista
du betyder mer än du tror
du är min pelare
jag längtar tills du frias
så vi alla är samlade
för du är vår sista pusselbit
för att bli hela
du betyder mer än vad du tror.




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-10 12:17



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Allt du ger utrymme är bra, poesi som når fram...
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro