Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mara

Dessa stunder
Av mörker
Tar en del av tiden
Som finns på jorden

Under tiden
Tankarna far framåt
Rullar allt på som vanligt

Och själen den står kvar
Av det som var igår

Kroppen förändras
Och sinnet är oförändrat

Stampar och drar på en och samma plats

Ett steg taget o allt känns förändrat
Imorgon tas två steg tillbaka o allt är oförändrat

Inget av igår och imorgon
Hjälper själen framåt
Ständig obalans
Rubbar tillståndet

Och sinnet är
I en värld av dess olika slag
av besatthet

Fast i en värld som
Spelas om och om igen
Likt En dans i evighet
Med mara




Fri vers av flordeoro
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro