Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Tankar
Om skada och tvångstankar
Där jag iscensätter mig till fara mot andra
Och min hjärna den svarar på den tanken som invandra
Och klandra den som vill utkämpa
vässande ljudet som slingrar och stjälper
Inga lätta försök att nå dit och inga förstådda som hjälper
En kamp varannan dag
För att utkämpa den som stjälper
Och det är inte någon annan än jag som ger mig slag
Och kampen är svår att dämpa
Att Bekämpa flera slag
Gör min själ svag
Tysta minuten den besvaras
När ögonlocken är stilla
sluten och djupfrysta i en oändlig dröm
Som sedan leder till en skamlig själ
Där inte ens jag förstår mina tvångstankar
Jag är min egna akilleshäl







Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-15 00:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mjuka ljuva ljud som lindrar, vågors skvalp mot strand, att drömma om att någon kanske håller din hand, så som jag vill dig ge frid i din svåra stund, jag är dig tacksam för du har mod att uttrycka ditt inerstas kamp, det är det inte många som behärskar ljust i en sådan nöd, detta isig kan vara din räddning! All kraft till dig!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro