Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens befinnande...

en stund för ensamheten som faktiskt finns
en stund av förödmjukande finns
en stund av känslor för en person som verkligen står för sitt och gör de som krävs
en stund för mig som låter handlingar från andra påverka
alla dessa stunder
vart ska de ta sig till
jag valde gå för min skull
för min stund
stunden av egen kärlek
för mig
och på köpet bryts den ner av ett par ord
ord som kan dra ner
vad ska man ta sig till när dessa ord är den som har en stor talan
och alla runtomkring gör vad den en ber om
jag är ensam där
och nu har jag min stund av ensamhet och det kommer alltid vara så
det riktiga är att de har sin bubbla och jag kommer aldrig tillhöra någon annans bubbla
delaktigheten finns bara när den passar
mer för mig och mindre för andra
för ensamheten
är min stund.




Fri vers av flordeoro
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-17 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro