Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination

Runt runt
I cirklar
Utan destination

Förbi passerande
Vågor av intryck
Pulserar i takt

Sakta tränger spänningen in
O pulsen den ökar

Ojämna drag
Av vågor o takt
Tar plats

Styrkan
I balansen
Trängd i ett hörn

O flera vågor
Av beslutsamhet
Tar över

Vinglar förbi vägarna som möts
I en obeslutsamhet
Ledande bort mot avlägsenhet

Sandkorn fallande ner

O vågen kvarstår
I cirkeln
Utan destination




Fri vers av flordeoro
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flordeoro