Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor och män!

Trött på det som du lär
Att en kvinna ska göra ens sysslor
Du klagar på din näste
Men lär dina rötter
Att deras respektive ska göra deras sysslor
Trött på det som du lär
Att det är konstigt att han är på sitt håll och jag på mitt
Det är fortfarande vi
Även om vi inte är med varandra 24/7
Jag är ledsen att det inte var så på den tiden du var ung
Men jag vill inte ödsla min tid på att göra dig belåten
Inget illa menat
Du är rar och go
Men din syn
På män och kvinnor
Är så skev
Bara för att man är ute och njuter av livet är jag inte mindre kvinna för det
Jag är fortfarande lojal mot min näste
Även om han är på sitt och jag på mitt håll
Lugn kära du
Vi lever i en annan tid




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-01 21:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ... Det är så det är! Skönt uttryckt! Och bra! Skeva värderingar kan ibland trötta! :)
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro