Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck dig

Fuck dig
Fuck henne
Fuck honom
Fuck alla
Men framför allt fuck dig

Du klagar så jävla mycket hit och dit
Att andra sårar
Men du är den enda med fötterna på jorden
Som sårar mig mest av alla
Du har så destruktiva förhållningar mot den person som du påstår att älska
Jag kommer inte glömma
Kommer minnas detta
Och varje gång du förväntas att jag ska förstå och stötta
Då kommer jag fan minnas alla gånger
Och undra
Vad fan gör jag med dig?




Fri vers (Fri form) av flordeoro
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-03 20:29



Bookmark and Share


  Mirjo
Känner igen. Låt dig inte falla tillbaka. Mitt största misstag. När man slutar bry sig fattar den andre (ofta) tillslut vad den håller på med
2016-05-03

  Solstrale VIP
Ja det måste ut och det med besked du visar att du har ordet... Sådant tål att tänka på... Att leva som man lär!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

flordeoro