Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magisk kväll

 

Så tyst föds natten
att klockorna hinner slå
förtrollningen bryts

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 622 gånger
Publicerad 2006-05-04 06:27



Bookmark and Share


  Smultris
Drömmer mig bort mot en extremt vemodig sagovärld av denna dikt... gillar känslan samtidigt som den svider....
2006-05-05

  Tony Hermansson
Hmm känner mig hemma i denna text.
Målar upp en skön bild med mörk underton....
Gillar sånt!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H