Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som har allra högst prioritet ...

... i mitt liv
är mina älskade barn!

Men så ock 
den dig
som är ämnad för mig ...

Dessa har ingen 
inbördes konkurrens
om vilket
åtminstone 
jag själv och mina älsklingar
är fullständigt överens ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-10 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett kärleksfyllt hjärta är stort nog att rymma fler...
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP