Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas är lika med finnas?

jag är i mellanlandet nu

där inte precis allt har

frusit till is ännu

 

men smockorna ryker

som vanligt är jag glad

för att jag har 

mina tänder kvar ändå

 

min dietist sa häromdagen

att jag är en glad kämpe

 

kommer nog att suga

på den karamellen

så länge som jag

överhuvudtaget orkar

försöka blåsa upp mig

till en livs levande

värdefull bottenvarelse




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-10 16:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Botten polska... Men min poetissa då, vet du väl, .... Sura ger upp, eller. Åh sen då, ge upp? Din dikt vittnar ju om insikt och hopp.. Jätte bra ju!
2016-03-10

  Ida-Marianne
Bra! Släpp inte taget om din "livs levande bottenvarelse"!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP