Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom åren läst olika åsiktsyttringar kring det önskvärda med ett objektivt PK-relaterat förhållningssätt i de flöden som inte handlar enbart om författarens egen person och närkrets ...


När jag förmedlar tankar och funderingar ...

... här och annorstädes
i skriftade former
är det utan undantag
utifrån mitt eget subjektiva perspektiv
om än det i sin tur
emanerar utifrån en kombination

av egna erfarenheter,
yrkes- och studiegrundad kompetens
och en hel del mer än så ...

Men det förändrar ej
att det jag förmedlar
även när det är objektivt
är utifrån ett perspektiv
som direkt och indirekt
är färgat av de referensramar
varur jag som individ
utvecklats och formats 
till den person som är mig
och vars texter publiceras
bland annat här
för få bli lästa av
alla de dig
som när du läser
det jag förmedlar
i olika grad berörs
på vitt skilda sätt och vis ...

- Men oavsett 
hur du relaterar 
till det jag publicerat
är det helt ok för mig!

Ty allt har sitt pris
långt utöver blott bara royalties
eller annan ersättning ...
Så även  författarskapet
vars belöning 
kan variera
allt från ros, lovord
och annan berikande uppskattande feedback
till 
ris, sågande omdömen och stundom
synnerligen inspirationsdödande skitsnack ...

Om jag inte kunde acceptera
att det är så det är
så skulle jag knappast 
ens tänka tanken på
att fortsätta publicera 
alla dessa varierande flöden
du kan läsa av mig här ...

Personangrepp, förtal och ren penalism
tolererar jag dock inte alls 
oavsett om det är mot mig 
eller om jag ser någon annan medlem
som blir utsatt  ...

Sådant ska anmälas till Redaktionen på Poeter.se!
Ty annars kan de ej vidta erforderliga åtgärder
för att stoppa ofoget eller förbygga att andra blir drabbade.






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-10 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, pennalism och personangrepp ska inte tolereras.
Men var går gränsen?
Många uppfattar ju sanningen som sådan, eller ifrågasättanden, som just personangrepp och pennalism.
2016-03-11

  Hanna Mari Wallin
instämmer i dessa kloka meningar
2016-03-11

  Ingrid Trolle
Kloka och bra åsikter
som jag delar helt och
hållet. Missdådare i form
av personangrepp, förtal
och penalism får inte
förekomma här. Anmäls
obönhörligen!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP