Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver någon att BITA!

Blir galen 

har kämpat 

som en dåre

för att sjunga in

en viss typ av låt

för att skicka

från Android

till dator herr Mac

installerat diverse

kies och annat

löst folk

men idag stöter 

på en vägg  hela

hela tiden

som inte alls

går med på 

att skickas hit

och dit

Till råga på allt

ska jag upp tidigt

i morgon på 

en sån där sak

framför kameror

som jag gör

för att lura mig själv

att jag faktiskt lever

andas sjunger eller

går på zumba

tai chi, orientalisk

dans fast det sista

var nu länge sen

Tror jag byter mobilen 

mot höftrörelser

Det är nog mer

livsbejakande

kan tänkas

Men nu ropar

John  Blund snart

och då får  även

Lilla My släcka

den lilla lampan

för att orka med

ännu en dag

utan någon

som bär mig




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP