Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och Nu




stannar upp

vänder ansiktet upp mot solen

här och nu

låter livet som vaknar upp
omkring mig
få skölja över mig
som en våg

 här och nu

solen smeker med sina strålar
mitt ansikte
låter den få sluka mig
helt

här och nu

står
just nu
här
sträcker ut mina armar
försöker omfamna livet

säga tack

för att jag kan stå här
här och nu

fått veta morgondagens
hemlighet

gav mig privilegiet att leva

här och nu




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 10:52



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N