Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slentrian

Gamla tänkesätt och rutiner

som satt sig allför länge

tar lika lång tid att ändra på

som den tid det har tagit

att bli rotade




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-11 12:28



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Ja, det är svårt att lära gamla hundar att sitta...
2016-03-13

  soligajag_1 VIP
Så rätt har du, men man kan få lite hjälp på vägen . .
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP