Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite spill-funderingar som behöver få sättas ord på ...


Med synnerligen liten ansträngning ...

... och god vilja ...

... kan du skapa förutsättningar
för att kunna  såväl missförstå det mesta
du möter i kommunikation med andra
oavsett det är skriftat eller en verklig konversation ...

... Eller för att det du själv
förmedlar ska kunna misstolkas  ...

Men för min del tror jag
att det blir ett väsentligt
trevligare klimat på såväl nätet
som i verkliga livet
om vi istället försöker 
fokusera våra ansträngningar
på att se och förstå
dem vi möter och läser ...

... och genom lite nyfikenhet
och visad vilja 
söker ta reda på det som känns oklart
eller som vi inte förstår ...

... genom att berätta för den 
vi kommunicerar med 
att vi inte förstår och därför
frågar för att få lite mer klarhet ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-11 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP