Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text från 2009...


så faller alla murar

 

så faller alla murar

allt rämnar

varenda skydd jag byggt upp

faller

finns inget att hålla fast mig i

hans enda vapen är godhet

innerlighet och lyssnande

 


bara låta det ske

låta tårarna rinna

kroppen skakar

av sorg jag inte velat känna

all brist jag inte velat bli medveten om

saknad som varit så djup

och svek jag inte mäktat


nu faller alla försvar

naken står jag i regnet

och gråter

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 297 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-11 21:16



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Smärtsamt och vackert!
2016-03-17

  M.A.J.R
Det som en gång funnits kan alltid byggas om igen.. men i det här fallet är tiden det enda som står i vägen återbygga dina murar. Berörande text
2016-03-17

    Dan Myrbeck
Effektiva vapen:

godhet

innerlighet och lyssnande


2016-03-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland behöver murarna falla för att man ska kunna bygga upp något nytt...
en fin, berörande text...
2016-03-13

  mike irow
stark?...sant...bara det att
"finns inget....
gripande på nåt speciellt sätt!
2016-03-13

  Lena Själsöga Keijser
stark
berörande är upplevelsen

stannar en stund
samt säger
renanderegn

helandeknopp
2016-03-12

    ej medlem längre
Starkt och naket om murarnas fall.
2016-03-12

  Fem hjärtan VIP
Djupt berörande text som känns..!
2016-03-12

    ej medlem längre
Äkta och försvarslöst och känns ända in! Uppfattar det som ett vackert läge - när murarna faller och våra äkta jag kräver sin plats i kärleken och livet.
2016-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Naket och oskyddat diktar du om hur vi människor kan falla, för att åter resa oss.
2016-03-12

  Solstrale VIP
Det riktig bränns på min överempatiska hud, naket berättat äkta, starkt att vara svag! Du är lysande på att gestalta dina känslor! Tack!
2016-03-12

    ej medlem längre
Stark text, blottad och till synes öppen för det som vill knuffa omkull oss

men

det är i detta värnlösa läge som vi också reser oss, börjar om och har precis alla möjligheter att komma tillbaka, bli starka igen och börja andas på nytt
2016-03-12

    Max Poisé
Mycket bra text. Känns i märgen!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell