Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att om du inte förstår så kan en fråga först.


Att fråga först eller verka dum?

Att tolka en dikt, text eller ett manus på poeter.se beror på hur man ser och hur man tänker.
Att se en film med sina vänner, gå på teater eller recensera en konsert och show. Det kan ge många olika reaktioner och recensioner, både varma och kalla. För man diskuterar ju tillsammans och argumenterar från olika håll.

(Varm=positiv känsla. Kall. =Negativ känsla)

Så innan Du snackar skit och sprider dynga. Fråga då först Din medmänniska. Det sägs ju att fråga är bättre, än att verka dum. Eller hur det nu skrevs ordagrant..

Och ja. Ibland svär jag som en borstbindare. Men det är inte för att vara elak. Det bara är så där att jag svär ibland, för fan.

Så när det gäller mig: vill jag gärna att du frågar först eller vänligt konstaterar och konstruktiv kritik delegerar.

Mitt namn är inte okänt men jag vill vänligt men bestämt poängtera, påminna Dig, att Du känner faktiskt inte mig. Rykte, vän, medmänniska eller så, Du vet faktiskt inte allt om mig.

Kasta inte med orden bakom en annan man för Du kan förstöra mer än en dag. I värsta fall kan så slutat det med att Du river en hel medmänniskas värld.

Mobbning och elakhet är ledsamt. Det gör ont i mig att se hur folk ibland kan bete sig.




Övriga genrer av Miah Michele Wirén
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-12 13:43



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Mycket bra skrivet!
2016-03-15

  S-E Forslin/same
Varrrmasteee APPLÅD-ÅSKOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!!!
2016-03-14

  Miah Michele Wirén
Marita: Tack snälla du! :))
2016-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-03-12

  Miah Michele Wirén
Valkyria-Fatale: Tack <3
2016-03-12

  Valkyria-Fatale
Word!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén