Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Provar något nytt, dvs med punkt och kommatecken placering.


Punkt, minnet.

.tillbaka, blickar, forsar av, minnen sköljer, bloröda sköra. minnen, tillbaka till. livet, en blick en bild. sköljer dem. ur djupet, ut till, gräns. rör av nätverk, mörker. bryt, en gång. havs blå ögon reser vågor, en kropp. ett andetag, elden brinner. minnena, smälter. skogen, bryter ner. bygger upp, oceaner.

hjärtan pulserar för, av två. min melodi och jag. är ett, par.




Bunden vers (Annat versmått) av Miah Michele Wirén
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-05 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén