Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen gråter

Ingen är sedd
Någon hör aldrig
Ingen gråter
Någon förstår ej

Varje natt
Varje kommentar
Varje dag
Varje beslut

Bakom
En skärm
Ett avstånd

Ingen ser tårarna
Ingen ser ilskan
Ingen är hungrig

Men någon är trött
Och någon orkar ej

Ingen är sårad
Ingen ropar

Det är över

Ingen ger upp
Någon kan gå

Skriftat från

Ja, vem då?




Bunden vers av Miah Michele Wirén
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén