Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man säga, då minnet är blankt men hjärtat är i brand?


Att vakna till liv

jag irrar omkring, i dimman
letar efter Dig, försöker
vill minnas, ditt namn
våra stunder
men jag vandrar,
rastlös igen
söker bland molnen
andedräkt, jag andas
mitt hjärta fylldes
av allt, när jag såg dig
jag föll,

nej

jag uppväcktes!

din tår, ditt leende
matvaror, känslor,
syster, broder,
mor, mången,
en familj.

där vid kassan, Du
och jag...

hela Du, min retsticka
my perfect match

en älskad, ännu

i hela mig
där fanns
minnet av Du

men ack allt ännu är
jag hittar ej ingridiensens
saknar Ditt namn

förlåt mig,
du är en
främling
i mitt sinne

(förlåt!)

men i mitten
är Du en cirkel
av kärlek
en nyckel hem

jag Dig hjärtan
vill omfamna
jag vill

hej, säg att Du vill

äta jordgubbar, dricka bubbelvatten
hålla min hand, jag vill vara Din.

jag vill, se

Dig,

..om Du, vill..

?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Miah Michele Wirén
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-05 04:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén