Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va e frihet

Sanningen, sanningen, säg att jag älskar, säg att jag saknar, seden jag tar, frihet vad är det, i ensamhet, har jag givit, har jag tagit, vad är, vad är frihet, vad är ensamhet, utan sanningen i livet, vårens ensamhet är inget, när andra är frusna, infattade i fångenskap, sällan till vad, för va, ja...för va...som i vad för att skriva på ren svenska språk, för va är språk när andra tolkar på viset dem vill, för va dem kontrollerat till trots, vad jag än skriver, va else jag säger, de gör precis som dem vill, fast jag just bara vill vara mej, så säg mej...va e frihet?




Bunden vers (Blankvers) av Miah Michele Wirén
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-07 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén