Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just 32 looks

Just one look at you and my heart beats like five million drums you make me smile just being around you gives me stripes at my stars 32 million lightyears away heaven knows you give me just once life by fire from love you are so close and the kindness I receive strengthens me so strong you make me feel like I am worthy thy yes you're honestly darlin honestly honest "aj lov u my" equal transfer later road = I promise you're "min trolovade until stol-domens end".

Analfabet skrifter, jag älskar dig, mitt alfabet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Miah Michele Wirén
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén