Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

An hello from the otherside

Allt var, så vackert
Månader av kärlek
År av toner, sekunder
Och ljus av år, trygghet
Tillit du gav och jag blev glad

Där allt en gång var dött.
Det började växa liv.

(En ensam blomma, fastgjuten. Beskuren och sorgsen, du var. Så likasinnad kände sen jag. Hoppet vände från dag till natt. Från eld till is, Varför försökte du ta ditt liv? Varför kunde du inte vara den du är?)

Men ännu din röst ger mig kraft. Ditt skratt, åh jag kan andas. Och jag älskar, känner hopp igen! Du lever och älskar mig än!

(Jag vill leva, här och nu! Ja allt som hör livet till! Ty inget är utan det ena men hoppet kärleken förenar. Respekt och ödmjukhet är en del av min värld.)

Ja, jag minns din värme, du var min
Lyckan där, så långt bort ändå så nära
Ännu längtar jag fast du är vid min sida
Trolovad är du och jag, älskade hör nu..

Jag har en ängel, något eldsvedd
Hoppet vid styrka och ljus, du ler igen

(yes!)

Skrattet klingar likt kristall i mina öron, kyrkklockorna i kroppen ringer, som solen smälter isen, vid min hjärtan! Du är, här!

Silver och rosor, väntar, liljor, tulpaner och kyssar, jag är! Passionerat och ömsesidigt förälskad, i dig!

(Kom! Kyss mig! Vänta inte på dem! Kom hem till min famn igen! Du är ju vid min sida!)

Hjärtan mitt trummar så, Du blåste liv i mig, jag saknar dig!

Jag vill ha, DIG! Kom! Kom!! KOM!!!
Sjung, värm, älska och håll om mig!!
Om du ännu vill?! Åh jag älskar dig!

Jag vill ge dig en cirkel, en ring som symbol av kärlek ty Du är en del av världen, av hopp, Du är det vackraste i mitt liv!

(You woke, I died! Our love rose, again and again! I will never let you go, come home! Please!)

Ingen av oss kan förneka, mörker eller ljus, valet är lätt, jag väljer dig!

Yours truly I am! And good enough just the way I am! I want to try again, what do you say?









Fri vers av Miah Michele Wirén
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miah Michele Wirén
Miah Michele Wirén