Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten--bleknar den?

Alla stora går så fort
Så bråttom
Låter oss flukta
Deras konst
Dess skönhet

Färgerna bleknar alltmer
När konstens brinnande flamma
Är att nå ut i bruset för en kort sejour i ljuset
Slockna likt en nyårsraket

Konst är på riktigt
Är blodigt allvar
En inre kraft som måste ut
Tro som besegrar what ever

Sakna, älska, drömma
Men aldrig glömma
Det ni gav
Innan ni gav er av

Konst utvecklas
Nya former
Nya uttryck
Men utan själ
Är konsten död




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP