Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett angeläget önskemål jag hoppas fler ...

... ser nyttan av
att ledningen för poeter.se
gör någonting för
att det ska bli verklighet ...

Poeter.se har varit
otillgängligt i ett par timmar
och nyss kommit igång igen ...

När sidan gick ner
hade jag precis tryckt på
publicera knappen 
till en text jag nyss skrivit ...

När poeter.se nu åter är igång
finns intet spår av den text jag skrev
vilket är synnerligen ledsamt
men också irriterande ...

Mitt önskemål är
att poeter.se får en funktion
som gör att texter som 
antingen är färdigskrivna 
eller under skrivande
genom en säkerhetsfunktion
spars undan till utkast
när poeter.se går ner
och ej blir tillgängligt för oss användare ...

Ett ytterligare önskemål
jag hoppas fler än jag tänkt på
är att ledningen för poeter.se
lägger ut information om status för sidan
när sådant som idag händer.
Men så ock informerar när planerad 
stängning av sidan kommer att ske
och hur länge den beräknas ligga nere ...

Facebook-sidan för poeter.se
är ett redan befintligt forum 
att föra ut sådan information på ...
Men egentligen borde det finnas
en annan specifik webb-sida för 
sådan information vilken man 
vidarekopplas till när sidan ligger nere ...

Önskar såväl ledning som övriga medlemmar
en fortsatt fin helg utan ytterligare avbrott här ...

Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-12 18:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har varit med om samma, när texter försvinner spårlöst.
Bra förslag.
2016-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Jag skriver alltid texten på papper först, då vet jag att den finns kvar... synd att din försvann och hoppas att det går att göra något åt problemet...
2016-03-13

  DominiQueen
Usch då. Tur Du är så produktiv så Du kan överträffa Dig själv.

Skriver under på Dina förslag.
Nya tag, nya ord :-)

Kram DominiQue
2016-03-12

    ej medlem längre
Jag gör tvärtom...
Skriver i "word" för att därifrån använda "klipp-o-klistra".
2016-03-12

  Valkyria-Fatale
Beklagar att din text försvann. Förstår frustrationen. Jag tar oftast Ctrl C på mina texter innan jag skickar iväg dem. Utifall. Hoppas att du får tillbaka din text. // V-F
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP