Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Storm kontemplerar

doktorns soffa knarrar sorgset
under hans avgjort viktiga vikt
skuggorna i rummet faller åt fel håll
det är inte morgon
doktorn sträcker sig inte
efter sina runda glasögon
i det sprängande huvudet
fladdrar rökigt smakande
gyllenbrunt varma
stickande på tungan tankar

en tusenlapp rakt ner i fickan
klart doktorn ska ha whisky




Fri vers av 99knivesinside
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside