Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig, med det ser inte du




försök inte plocka samman mig
jag är inte trasig
ser bara ut så för dig

försök inte stoppa mig
jag är färdig med att försöka få mig hel
du ser allt detta andra

står här

jag är den jag är

jag är full
sorg
frustation
ilska

glädje
som hamnar i skuggan av allt annat

det finns ingen väg ut
för jag är färdig med
implodera
explodera
med mitt mörka hörn



det är inget fel att vara vilsen




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-13 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N