Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en älskling


Jag spelade din låt igår.

Den jag spelade när jag ville sakna dig,
när jag ville längta efter dig,
när jag ville känna mitt hjärta brista om och om igen.

Den jag spelade när jag inte kunde gå vidare,
när jag inte förmådde släppa taget om dig,
när jag vägrade se dig försvinna ur mitt liv.

Den jag spelade när jag ville hålla smärtan vid liv,
när min sorg och förtvivlan var allt jag levde för,
när plågoandarna var mina bästa vänner.


Åren går och tiden läker mina sår ...


Jag spelar din låt idag.

Jag lyssnar och minns de goda stunderna,
och all kärlek du gav mig.

Jag lyssnar och förstår nu att du var tvungen att gå vidare utan mig, och att du gjorde ett klokt och modigt val.

Jag lyssnar och önskar dig allt gott i livet,
och hoppas att du har mött kärleken igen.

Jag lyssnar och tänker på dig, min vän.
Du som var min älskling en gång för mycket länge sen.




















Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP