Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord, ord och ännu flera ord som söker få befästa mina ständiga tankar och funderingar inom detta för mig så väsentliga ämnesområde . Men likväl är de alla vart och ett så innerligt mycket mer än bara ord ...


Det jag utan något som helst tvivel vet ...

... när det kommer till
den dig jag vill
få bjuda in i min 
mer intima verklighet
är ...

... att hela ditt väsen
din blick, din röst
dina rörelsemönster
men också din tystnad
beröring såväl
fysiskt som mentalt ...

... får mig att känna
det jag vill känna inom
varje skrymsle och vrå
när jag är i samma rum som dig ...

Och att jag känner
att hela mitt väsen
på motsvarande sätt
jämväl tilltalar dig
och får dig
att inte blott bara välja
utan verkligen vilja hela mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-13 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt vackert skrivet!
2016-03-13

    Skaldafnord VIP
Stark..
2016-03-13

    ej medlem längre
Vackert, tycker om.
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP