Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinens? ... Du fattas mig!


Kan ej låta bli ...

... att tänka på
känslan av att få
somna nära tätt intill
dig jag så innerligt 
längtar och vill ...

... och att få 
vakna efter någon
timme eller två
och känna mer
av all denna
underbara åtrå ...

Krypa närmare
tätt intill
smeka dig
leka med dina drömmar
och till en innerlig orgasm
väcka dig ...

... och känna
i varje skrymsle och vrå
inom hela mig
hur mycket du vill
förföra  mig
smeka mig
leka 
älska med mig
och få mig att komma
än en gång 
i allra ljuvaste förening
tillsammans med dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-13 23:58



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Underbart!

Att väckas upp i drömmen av åtrå är berusande. // V-F
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP