Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite olika aspekter på en önskvärd men också efterlängtad upplevelse ...


När jag vaknar med dig ...

... nära tätt intill mig
kommer det kännas
som om ...

... det vore en dröm
jag ej någonsin vill vakna ur ...

eller

... att jag vaknar
till det liv jag borde ha
och alltid har levt
efter att ha varit 
instängd under obestämd tid
i en allt annat 
än önskvärd dröm ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-14 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP