Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi

Min kropp skakade
som en tsunami
när jag exploderade
och något lämnade mej
som du tog emot
med glädje




Fri vers (Fri form) av Lars E Jönsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson