Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp mig poeter att ge kraft åt elevens röst. Vilken är elevens tolkning av lärandesituationen? Hjälps eleven av vårt svårmod? Hjälps era barn av det? Hjälps ni elever av att vi ältar er framtid och låter det oroa oss?


Magisterns svårmod - ett stycke där ni skriver med!

små lappar med framtid på
spridda i ett sinne
sotat
av bleknat minne
ännu kvar att förutspå

stilla sutten i ensam dvala
sällsamt rutten denna stank
skyhögt priset att betala
för den som mest slår dank

stå förbarmade adept
stig varsamt in
härdad
i tiden din
än i morgons dagg omsvept

ett fall i denna tid
låter tid och rum
lysa till en diger dom
istället
se, en himmelsk flykt
spegla ditt majestät
samla livet i ditt nät




Bunden vers av Dick Ainranher
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher